Rust. Onderscheid.

Rust. Onderscheid.

Ik loop over van de ideeën.

Het is momenteel rustig bij Seoh Uitvaart en dat geeft me de kans om mijn gedachten de vrije loop te laten. Na te denken hoe ik mensen, mijn potentiële klanten kan inspireren, ook mezelf. Er staat tenslotte creatief en uniek in mijn motto.

Want lang geleden, voordat ik Seoh Uitvaart begon, ben ik aan een nieuwe baan begonnen en langzamerhand kreeg ik daarin het gevoel dat ik het verschil zou maken. Het verschil in de betekenis dat ik mijn collega’s en medewerkers stuk voor stuk wilde benaderen als waardevolle mensen.

Maar nu zit ik hier en werk ik voor mezelf, met veel enthousiasme overigens en ook hier wil ik me onderscheiden, nu van mijn collega uitvaartondernemers.
Vorige week heb ik een weekje geassisteerd bij een training (nee UWV, ik moest er zelf ook voor betalen) die gaat over vasten en reinigen van je lichaam. Het neveneffect van dit soort trainingen is dat je ballast of ‘vervuiling’ in je lichaam kwijtraakt, waardoor de creativiteit tot bloei kan komen met ideeën, en ik ook meer energie kreeg.

Ik was de afgelopen weken al druk bezig met aanvullingen en vernieuwingen op mijn site, over bloggen en vloggen, maar er borrelt meer in mijn hoofd.
Met sommige zaken was ik al eerder bezig, die vergen een goede voorbereiding. Het wordt me dan ook steeds duidelijker hoe ik zaken anders kan aanpakken en in de wereld kan zetten. Soms gaat het om originele ideeën, soms om aanvullingen op bestaande zaken, als ik er dan maar een duidelijk en persoonlijk gedeelte aan toe kan voegen! Misschien blijft het een goed idee en word het nooit verwezenlijkt, maar dat hoort ook bij het creatieve proces. Ik noteer ze en dan kijk ik later wel of deze zaken zijn in te passen.
Blijf jij ook kijken op mijn website naar nieuwe zaken en veranderingen! Ik ga jullie daar later mee verrassen, want daarvoor moet ik ook in overleg met anderen en dat is spannend en vraagt van de ander ook een bepaalde inspanning en instemming.

Zo, deze woordenstroom en gedachten kreeg ik afgelopen zaterdagmorgenvroeg in bed. Ook alles achter elkaar door opgeschreven, vol met typefouten en verschrijvingen, maar als jullie het lezen alweer gecorrigeerd. De chaoot die ik soms kan zijn heeft er ook de behoefte aan om positief op internet te komen en te blijven, dus is de tekst gekuist, netjes opgemaakt en zonder fouten geplaatst.
Wordt dit blog #3? Ik ga ontbijten en mag daarna een vriendin helpen met klussen. Ze herkent zich ook vast wel in deze tekst! Enige tijd geleden, toen we elkaar in trieste omstandigheden hebben leren kennen waren we ook een klankbord voor elkaar en nu beiden aan het ‘worstelen’ om onze bedrijven in de wereld te zetten!

Next Post Previous Post

Your email address will not be published.