Closure

Beste lezer,

Helaas heeft u een partner, geliefde of familielid verloren deze dagen.

Dat kunnen we niet terugdraaien en beseffen wel dat er een drukke en verdrietige periode voor u ligt.

Om die enigszins te verlichten kunt u via deze tool alle abonnementen van de overledene(n) stopzetten.

Deze dienst wordt u gratis aangeboden door Seoh Uitvaart.

Bij Seoh Uitvaart beperk ik me nooit tot alleen de uitvaart. Ik weet uit eigen ervaring hoeveel er op u afkomt in de periode na een overlijden en dat er vaak onnodig kosten worden gemaakt omdat u met iets anders bezig bent. Daarom helpen wij u samen graag met deze praktische en informatieve ondersteuning.

De dienst van Closure biedt u een overzicht van alle acties die er na een overlijden genomen dienen te worden. Op basis van de situatie van de overledene wordt de checklist automatisch aangepast. Zo ziet u alleen wat voor รบ relevant is.

Elke actie wordt voorzien van uitgebreide informatie die u naar eigen behoefte kunt raadplegen. Daarnaast worden er ook veel zaken automatisch voor u geregeld, zoals het opzeggen van abonnementen, contracten en accounts en een check bij het testamenten register.

Closure is het bedrijf dat dit uit uw naam kan doen; wachtwoorden voor bijvoorbeeld Facebook, LinkedIn en andere social sites zijn hiervoor niet nodig. Ook abonnementen op kranten, tijdschriften en het lidmaatschap van clubs kunnen worden gestopt, simpel door het aanvinken. Het kan zijn dat bij kranten u deze nog een enkele keer in de bus krijgt, maar na een paar dagen zal dat zeker stoppen.

Closure verzamelt enkele gegevens van u om dit werk te kunnen doen, lees hiervoor het privacy beleid op hun site.

Hoe het werkt is redelijk eenvoudig, maar als u er niet uit komt kunt u natuurlijk met Closure in contact treden via het mailadres info@closure.nl.

Eenmaal ingelogd komt u de volgende stappen tegen:

 

  1. Selecteer de organisatie waarvan u het abonnement/deelname wil stoppen;
  2. Vul de nodige gegevens van de overledene in;
  3. Closure informeert de bedrijven en houdt u op de hoogte van de voortgang.

Het account blijft 12 maanden actief, dus ook als u er pas later achter komt dat de overledene ‘nog ergens’ een abonnement heeft, kan dat via deze gratis dienst worden gedeactiveerd. Kijk ook even onder veel gestelde vragen (FAQ’s).

Via onderstaande button komt u op de site van Closure en met een account kunt u het proces in gang zetten, zie de hierboven vernoemde stappen.

Succes.