Groene uitvaarten

Er is een veelheid aan mogelijkheden als het om een uitvaart gaat. Om u alvast op weg te helpen met een keuze, biedt Seoh Uitvaart een drietal Concept SU° -en aan, die in goed overleg met u geheel op maat kunnen worden gemaakt.

Met trots publiceer ik hier dan ook de volgende 3 sferen van Concept SU° met een knipoog naar een gedeponeerd merk met een ©! De afkorting SU° staat dan ook Seoh Uitvaart.

Hier staat mijn versie van een aantal mogelijkheden, van eenvoudig, tot (zeer) luxe.

Lees verder en kijk wat je aanspreekt, tenslotte ben jij de klant, ik faciliteer en zo komen we samen tot de gewenste uitvaart.

De kernwaarden voor mijn bedrijf zijn persoonlijk, creatief en uniek en die komen in deze pakketten helemaal tot hun recht en aangevuld met milieubewustzijn vormen het 4 ijzersterke en unieke uitgangspunten.

Voor mij zijn dat geen loze woorden, met deze 3 pakketten zet ik een sfeer neer waarop verder te bouwen is, klik op de foto’s voor een overzicht van de tabellen, Je kunt de brochure hier ook downloaden, die ook te bestellen is via de Contact uit het hoofdmenu. Aan de gepubliceerde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.

 


Het eenvoudigste pakket,  Basis-Concept SU° genoemd, staat voor een eenvoudige en milieubewuste uitvaart.


Het  Eco-Concept SU° staat voor een verregaande milieuvriendelijke uitvaart.

Het bevat meer milieubewuste aspecten voor een uitvaart.


En als laatste hebben we het uitgebreide, het Seoh-Concept SU° .

Hierin zijn onder andere extra opgenomen zoals een uitgebreidere ceremonie.


 

Schrik niet meteen van de prijzen, kijk eens rustig naar de mogelijkheden, de prijs kan natuurlijk omlaag, of neem contact met ons op.

Een uitvaart vraagt veel van u. Seoh Uitvaart creëert rust en ruimte.