Groene uitvaarten

Er is een veelheid aan mogelijkheden als het om een uitvaart gaat. Om u alvast op weg te helpen met een keuze, biedt Seoh Uitvaart een drietal Concept-en aan, die in goed overleg met u geheel op maat kunnen worden gemaakt.

 

Het basale pakket,  Basis-Concept genoemd, staat voor een eenvoudige en milieubewuste uitvaart. Eenvoud siert de mens, zeg ik dan en in dat kader mag een grootse uitvaart best een sobere uitvaart zijn. Wel een die recht doet aan het leven zoals u dat hebt geleefd, eenvoud betekent niet dat het geen allure kan hebben.

 

Het  Eco-Concept staat voor een verregaande milieuvriendelijke uitvaart. Het bevat meer milieubewuste aspecten voor een uitvaart. Zo zitten hierin items opgenomen voor een graf op een natuurbegraafplaats, thanatopraxie, ritueelbegeleiding en een milieuvriendelijke kist.

 

En als laatste hebben we het uitgebreide, het Seoh-Concept. Hierin zijn onder andere extra opgenomen een uitgebreidere ceremonie, een aandenken in de vorm van foto- of video-opnames, een bijzondere wade op de opbaarplank en muzikale ondersteuning.

 

U kunt de brochure downloaden, waarin de drie ideeën verder zijn uitgewerkt. Deze brochure is ook aan te vragen, via de contact-pagina, onder vermelding van de vraag over het opsturen van de brochure, vermeld dan wel het adres. Aan de gepubliceerde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.

Sommige verzekeraars verzorgen ook uitvaarten. Dat is feitelijk een vreemde en bijzondere situatie die bijna standaard voorkomt bij de grote landelijke uitvaart/verzekeringsbedrijven.

Als u daar een verzekering heeft afgesloten, bent u toch vrij om een uitvaartondernemer naar eigen keuze in te schakelen.

U denkt misschien dat kleinere uitvaartondernemers duurder zijn dan de grote. Zo is er bij Seoh Uitvaart geen telefoniste of aparte administratief medewerker, die uiteindelijk ook door u betaald moet worden!  Vraag een offerte bij Seoh Uitvaart, dan ziet u al snel dat wij een kwalitatief goede en een persoonlijke uitvaart kunnen bieden voor een zeer concurrerende prijs!

Een uitvaart vraagt veel van u. Seoh Uitvaart creëert rust en ruimte.