Concepten

Met trots publiceer ik hier dan ook de volgende 3 sferen van Concept.

Hier staat mijn versie van een aantal mogelijkheden, van eenvoudig, tot (zeer) luxe.

Lees verder en kijk wat je aanspreekt, tenslotte ben jij de klant, ik faciliteer en zo komen we samen tot de gewenste uitvaart. Neem contact met me op als je geïnteresseerd bent of iets meer hierover wil weten, dan kunnen we samen kijken wat de mogelijkheden zijn.

Mijn kernwaarden voor het bedrijf zijn persoonlijk, creatief en uniek en die komen in deze pakketten helemaal tot hun recht en aangevuld met milieubewustzijn vormen het drie ijzersterke en unieke producten.

Voor mij zijn dat geen loze woorden, met deze pakketten zet ik een sfeer neer waarop verder te bouwen is, klik op de moodboards  voor meer specifieke info.

Als je doorklikt op de foto’s staan daar de meest recente prijzen die bij mij bekend zijn voor deze pakketten.

Als je klikt op de foto, komt je op een pagina met de specifieke items, inclusief prijzen die op dit Concept van toepassing zijn, in het zwart aangegeven. De bedragen die grijs zijn, zijn alternatieven en meestal iets goedkoper. Aan jou de keuze!

Tenslotte heb ik ook een pagina met een algemeen prijsoverzicht en een pagina waarbij je op grote lijnen de verschillende Concept-en in een oogopslag kunt vergelijken. Deze staan in de brochure, evenals een overzicht van de Natuurbegraafplaatsen, zoals die medio 2017 reeds waren gerealiseerd.

De volgende pakketten heb ik alvast opgesteld:

Een uitvaart vraagt veel van u. Seoh Uitvaart creëert rust en ruimte.