Over Seoh Uitvaart

Mijn naam is Harold Hoes, eigenaar van Seoh Uitvaart. Vanuit mijn zeer brede levens- en beroepservaring én mijn liefde voor mensen, heb ik in 2015 deze uitvaartonderneming opgezet. Vanuit een nieuwe en creatieve visie wil ik in deze branche een fris geluid laten horen. Vanuit dit eigen bedrijf mijn persoonlijke inzet en creativiteit tot hun recht laten komen, dat was mijn belangrijkste drijfveer. Kleinschalig, met alle expertise en aandacht voor de nabestaanden. Liefde voor het vak,  rust en ruimte en mijn volledige inzet  faciliteer ik u om er een bijzondere en gedenkwaardige uitvaart van te maken.. Het is uw reis en ik begeleid en ondersteun waar nodig.

Ik kom naar u toe en samen regelen we de dag van de uitvaart. Ik zorg dat alles volgens afspraak verloopt en ook op de dag van de uitvaart kunt u alles aan mij overlaten.

 

 

Betekenis van het gebruikte symbool.

Keltische knopen bestaan in verschillende vormen en de oorsprong ligt in de 3e en 4e eeuw na Christus. De symbolen zijn later overgenomen door de vroege Christenen, we zien ze vaak nog op oude kruisen staan.

In het algemeen staan deze symbolen voor eeuwigheid en verbondenheid en ook voor het eeuwige leven, gesymboliseerd door de doorgaande lijn.

In Gotland, Zweden, is een amulet opgegraven met op de achterzijde rune-inscripties die staan voor “toekomstige reizen zijn beschermd tegen het kwade” voor de drager van deze steen.

Ik heb voor dit symbool gekozen omdat het aansluit bij waar Seoh Uitvaart voor staat.

Alle portretfoto’s zijn gemaakt door: Clicking Images

Er is geen leven zonder de dood.